14. 10. 2009

Pondělí 12.10.09 - Postel - 20.den mého P365

Skrz ten naraženej zoubek máme doma problémy :-( Se vším! S jídlem, ikdyž to nějak zvládnout jde, ale hlavně se spaním!!!
Vojta měl do teď dudlík výhradně na spaní a spát chodil s nadšením a rád a to i po obědě, protože věděl, že na něj v postýlce čeká jeho miláček :-) Ale tomu je teď konec!
Takže není vyjímkou, že Vojta večer sice po hodinovém vztekání se a řvaní, případně obtěžování Kuby, usne, ale v o hodinu a půl později je už zase vzhůru a vzteká se ještě víc! To jsme to teď neznali!
O odpoledním spánku radši ani nemluvím, protože ten prostě NENÍ! :-( V pondělí sice usnul, ale v Kubovo posteli, kterou jsem mu neprozřetelně nabídla :-/ Myslela jsem, že to je postelí... Takže Honza jel ještě v pondělí večer shánět postel a matraci pro Vojtu v naději, že se spaní zlepší! Nezlepšilo :-((( Vojta se furt večer vzteká a ječí, odpolední spánek ignoruje a řve :-/
Ach jo!
Ve čtvrtek jdeme k paní zubařce na kontrolu se zoubkem, tak doufám, že nám výhledově dudlík povolí... protože ještě chvilku a mě klepne ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat